N98-Magerun is een commando voor Magento wat standaard geïnstalleerd staat op Magento Dedicated Clusters. Dit commando is ontwikkeld om je veel tijd te besparen bij het uitvoeren van frequente taken via SSH. Het is een command line tool speciaal ontwikkeld om het beheer van jouw webshop comfortabeler, sneller en makkelijker te maken. Je frequente taken met one-line commands uitvoeren waar je normaal veel meer tijd aan zou besteden. Voor een volldig overzicht van alle informatie kun je terecht op de website van Magerun.

Commando’s

Op de Github pagina van Magerun kun je de volledige lijst met commando’s vinden; we zetten de meest gebruikte even voor je op een rijtje.

De volledige cache flushen

$ n98-magerun cache:flush

Magento Installeren

$ php -d memory_limit=1024M /usr/local/bin/n98-magerun install

Setup scripts apart laten draaien

$ n98-magerun sys:setup:incremental

Admin user aanmaken

$ n98-magerun admin:user:create [username] [email] [password] [firstname] [lastname] [role]

Opvragen van en Product URL

$ n98-magerun sys:url:list --add-products4

Handig overzicht van alle cronjobs

$n98-magerun sys:cron:list

Hulp Nodig?

Voor meer informatie over de mogelijkheden mt N98-magerun of hulp bij de configuratie en/of implementatie kun je altijd CONTACT met ons opnemen. Vul nu het CONTACTFORMULIER in voor vrijblijvend advies of assistentie bij n98-magerun.