Article sections

  In Breda alleen, zijn er al talloze web development bureaus. Maar toch blijft Klik & Steen keer op keer opvallen tussen de grote massa developers. De reden hiervoor zal je waarschijnlijk verrassen, want dit is niet voor niets het geval! Wij differentiëren onszelf van de rest op een aantal speciale manieren. In dit artikel van de Klik & Steen Kennisbank lees je precies wat deze dingen inhouden.

  Onze roots in online-marketing

  Klik & Steen is niet altijd een web development bureau geweest. Wij zijn namelijk ooit begonnen als online-marketing bureau en die kennis asl online-marketeers zijn wij zeker niet verloren. Integendeel, dit is wat ons op een effectieve manier uniek maakt van de rest. Wij leveren hierdoor niet alleen een mooie, werkende website; maar wij richten deze ook precies zo in dat jouw doelstellingen behaald worden. Met onze kennis als online-marketeers kunnen wij de volledige potentie van het internet benutten. Zo zorgen we dat zoveel mogelijk mensen jouw website of webshop vinden en bezoeken (SEO-experts), dat ze op de site of shop blijven (UX & UI), dat ze iets kopen of uitvoeren (conversie) en dat ze nogmaals een bezoek brengen (remarketing).

  Klik & Steen is een lerend bedrijf

  Bij Klik & Steen helpen we niet alleen met de ontwikkeling van studenten in de vorm van succesvolle leer- en meewerkstages. Wij zorgen er namelijk ook altijd voor dat we zelf volledig op de hoogte zijn van alle nieuwste ontwikkelingen in de wereld van web development en online-marketing. Zo reizen onze developers en werknemers regelmatig de wereld rond om een belangrijke conferentie bij te wonen. Wij zorgen er altijd voor dat we de nuttige informatie al in ons bezit hebben voordat deze überhaupt in Nederland in aangekomen. Zo lopen wij altijd voor op de rest en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends die we kunnen gebruiken om jouw website of webshop te verbeteren.

  Klik & Steen is ook een lesgevend bedrijf

  Een webshop of website bij Klik & Steen kan altijd aangevuld worden met een uitgebreide training over hoe je jouw website of webshop moet beheren. Zo heb je zelf het heft in handen. Daarnaast vinden we bij Klik & Steen de ontwikkeling van nieuwe en startende developers, marketeers, schrijvers en ondernemers erg belangrijk. Dit is terug te zien in onze vele succesvolle afstudeerstages, meewerkstages en leerstages. Zo begeleiden wij de toekomst van de web development wereld, door ze de benodigde kennis mee te geven. Omdat wij studenten en starters met verschillende kennis en vaardigheden stages aanbieden leren wij vaak ook nog een hoop nieuwe dingen! Klik & Steen staat voor persoonlijke ontwikkeling; zowel voor onszelf als voor anderen.

  Jarenlange ervaring

  Klik & Steen is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van web development. Daarbovenop zijn we jarenlang actief geweest als succesvol online-marketingbureau. Door de jaren heen hebben wij onze kennis en vaardigheden altijd doorontwikkeld en kunnen wij onszelf trots Magento-, WordPress- en online-marketingexpert noemen. Met talloze mooie, succesvolle en effectieve websites en webshops onder onze arm kijken wij trots vooruit; op zoek naar nieuwe uitdagingen en samenwerkingen. Onze reputatie spreekt voor zich, maar onze ervaring; dat moet je meemaken!

  Diversiteit op de werkvloer

  Bij klik & Steen zijn niet alleen developers werkzaam. Iedereen die bij ons een een bureau zit, heeft een andere unieke skillset. Zo vullen wij elkaar precies aan en ben jij verzekerd van en complete en effectieve website of webshop. Onze gecertificeerde developers zorgen voor een effectieve website of webshop, onze online-marketeers weten precies hoe deze ingezet moet worden en onze designers en content creators geven advies over het uiterlijk en de inhoud. Samen staan we sterk en samen, staan we garant voor succes. Jouw webshop of website is bij klik & Steen altijd in goede handen omdat wij op elk vlak een vakman- of vrouw in dienst hebben die precies weet hoe het moet.

  Magento certified developer

  Persoonlijke werkwijze en vertrouwen

  Tot slot is Klik & Steen vooral te kenmerken aan onze persoonlijke werkwijze. Bij ons begint een website of webshop altijd met een kop koffie. Wij willen namelijk precies weten wat jouw visie is, je ideeën zijn en of we wel bij elkaar passen. Door duidelijke communicatie wekken wij een gevoel van vertrouwen op. Zowel jijzelf als wij moeten ons comfortabel voelen tijdens het volledige ontwikkelproces en alles wat daarop volgt. Daarom is transparante, vriendelijke en vooral duidelijke communicatie erg belangrijk voor ons en tevens de sleutel naar ons gezamenlijke succes.

  in Klik & Steen