Starten Met Je Eigen Website!

Ben je begonnen met de ontwikkeling van je eigen website of zou je dit graag willen doen? Het is raadzaam om een professioneel internetbureau in te schakelen die samen met jou tot een mooi ontwerp kan komen. Aangezien de website het eerste is dat je klant ziet, wil je hiermee een zo goed mogelijke indruk maken.

Het opzetten van een website is echter niet iets dat zomaar afgerond: enige ervaring of hulp is hier geboden. Dit is de reden dat wij van Klik & Steen Webdevelopment jou graag komen helpen bij het maken van een prachtige website, zoals echte Brabanders dat kunnen.

Internetbureau Breda

Een Professioneel Internetbureau, Heerlijk Dichtbij In Breda

Ben jij of jouw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant en is er een speciale website nodig? Voor jou biedt Klik & Steen hulp bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw op maat gemaakte website. We helpen ook graag bij conversie optimalisatie en webdesign!

Een Internetbureau in Breda

Het is belangrijk om samen tot een goed eindproduct te komen en daarvoor is veel overleg en samenwerking nodig. Hierdoor is het raadzaam om voor een internetbureau vlak bij jou te kiezen. We kunnen het dan samen hebben over de wensen voor de website en het totaalproject. Dankzij onze persoonlijke en directe werkwijze bieden we een prachtig en ongekend resultaat.

Ook voor ondernemers buiten omgeving Breda worden er door Klik & Steen Webdevelopment goede mogelijkheden aangeboden. In het zuiden raakt men gauw geïnspireerd door de vele creatieve omgevingen. Met name in Breda, onofficieel de hoofdstad van digitale media en het webdesign. Dit komt voornamelijk door het grote aantal internetbureau’s: onze locatie is echt een hotspot voor digitaal ondernemen. Zeer inspirerend!

Profiteer Van Onze Ervaring & Expertise Als Internetbureau

Voor een succesvolle website of webshop, is het van groot belang dat de basis van topkwaliteit is. Je wilt natuurlijk een website die goed werkt, hoog terecht komt in de zoekresultaten maar óók gebruiksvriendelijk is. Je wilt kortom een hit op het web worden, en bij Klik & Steen webdevelopment vinden we dit ook meer dan logisch, je zou ook niet met minder genoegen moeten nemen.

Maar om dit voor elkaar te krijgen, is een goed onderliggend softwaresysteem dan ook van groot belang. Wij werken het liefst met WordPress en Magento, deze systemen bieden alle opties om een goede site of online winkel mee te bouwen, alsmede een degelijk en betrouwbaar content management systeem.

We hebben jarenlange ervaring met deze software en noemen ons dan ook graag zowel een Magento én WordPress specialist. Maar dit betekent niet dat we stilzitten, we blijven ons continu ontwikkelen en bijscholen. Zo voeden we onze leergierigheid, blijven we ervaring opdoen en zorgen we ervoor dat de technische kennis van ons internetbureau up-to-date blijft.

Online Marketing

Magento Webshop Laten Maken In Breda?

Als je op zoek bent naar een aanpasbare webshop die totaal naar jouw wensen ingericht kan worden, is Magento de juiste keus. Hiermee kan een professionele en interactieve webshop voor jouw product ontwikkeld worden. Het succes is keer op keer bewezen dankzij het grote aantal gebruikers. Magento wordt vaak genoemd wanneer men het heeft over de top van de eCommerce-stores.

Magento is een veelgebruikt webshop platform dat zeer schaalbaar is en goed aangepast kan worden naar jouw wensen en behoeften. Door middel van dit platform kan er dan ook een dynamische en interactieve webshop ontwikkeld worden. Het is niet voor niets dat dit platform veel gebruikt wordt door professionals in de eCommerce markt. Dankzij het open-source aspect van Magento zijn er vele plugins beschikbaar die het platform constant verbeteren.

Magento als platform is geschikt voor zowel grote als kleine webshops. Dit komt omdat het platform een breed scala aan mogelijkheden biedt: er kunnen meerdere e-stores opgezet worden en deze kunnen gebaseerd zijn op verschillende talen. Op deze manier is het makkelijk om de website écht naar jouw wensen aan te passen.

Wil je dus graag een professioneel ogende, snelwerkende webshop met extra vindbaarheid hebben? Dat betekent dat Magento het juiste platform is voor jou en je bedrijf. Bij Klik & Steen willen we je hier uiteraard graag bij helpen.

 

Persoonlijke Aanpak

Door ons wordt een op maat gemaakte Magento webshop aangeboden die op alle fronten aangepast is met uw internet marketing wensen. Wij geven iedere Magentoshop een uniek en passend design dat overeenkomt met het bedrijf zelf. Ook wordt rekening gehouden met de gebruikers waarvoor de webshop bedoeld is door deze zo goed mogelijk in te richten voor de juiste gebruikerservaring. Op deze manier wordt een hele gebruiksvriendelijke en snelle website geleverd.

We stellen alles in op uw website: de mogelijke betaalmethodes, leveringsmethode, de BTW-tarieven maar ook de mailtemplates. Zo wordt er een totaalplaatje geleverd dat meteen in gebruik genomen kan worden. Eenmaal in gebruik zullen we alles bij blijven houden en waar nodig bijspringen.

Of Toch Liever WordPress?

WordPress kan gebruikt worden voor het creëren van websites waarop voornamelijk informatie staat, en het opzetten van online stores. Dit platform beschikt over vele templates die het mogelijk maken om sites en webshops op te zetten. Wij van Klik & Steen Webdevelopment kunnen deze templates verder specialiseren en tweaken naar de gewenste stijl.

Heb je de voorkeur voor een customized WordPress website of webshop? Het is mogelijk om door ons een nieuwe WordPress website te maken en deze helemaal aan te passen naar jouw wensen:

  • Heb je iets in gedachten of andere designs die je aanstaan? Dan helpen we je graag door deze ideeën om te zetten naar een unieke website of e-store. Indien je een compleet design hebt, zullen wij ervoor zorgen dat dit design idem dito wordt omgezet naar een volledig functionerende WordPress website of webshop.
  • Is er nog geen design? Dat maakt niks uit, we zullen dan een speciaal design voor jou ontwerpen. In goede samenspraak zullen we ervoor zorgen dat jouw ideeën en resultaten behaald worden.
Responsive WordPress

Ons Internetbureau Gaat Voor Gebruiksvriendelijkheid

Wat heeft men aan een goed-uitziende website of e-store wanneer deze niet goed functioneert? Om tot een succesvol concept te komen, is het belangrijk dat de site zowel gebruiksvriendelijk als functioneel is. Het user interface design kan een website laten slagen of falen, dus het is belangrijk dat deze goed is.

De functie van deze service is het verbeteren van de interactie tussen gebruiker en website. Het is daarbij als goede site of webstore belangrijk om een logische indeling te hebben die duidelijk is voor de gebruiker.

Bij Klik & Steen garanderen we je dat we een website leveren die er aantrekkelijk uitziet, gemakkelijk is om te gebruiken en veel handige functies geïntegreerd heeft voor een optimaal resultaat.

Veiligheid En Hosting

Dankzij onze hosting pakketten heb je de zekerheid dat je website op snelheid zal blijven. Onze servers zijn uitgerust met verscheidene functies waarmee de snelheid van jouw Magento platform wordt bevorderd.

Ook zorgen we ervoor dat de beveiliging up-to-date blijft. Speciale software houdt constant jouw webshop of site in de gaten waardoor kwaadaardige inlogpogingen worden geblokkeerd en de site ten alle tijden veilig blijft. Door deze extra veiligheidssystemen op onze servers wordt elke dag ook een back-up van jouw online store of site gemaakt. Op deze manier heb je constante zekerheid over jouw online platform. Onze aangepaste servers zorgen voor een up-time van 99,99% en verzekeren een veilige website of webshop door dagelijkse monitoring.

Je website of webshop kan beveiligd worden door een SSL-certificaat dat beschermt tegen ongewenste inlogpogingen en klantgegevens binnen jouw bedrijf houdt. Hierdoor wordt de data gecodeerd verzonden en kan deze versleutelde data alleen door de daarvoor bestemde server ontcijferd worden. Dit verzekert beveiliging van creditcard details, inloggegevens en andere gevoelige informatie.

Ook is het SSL-certificaat bevorderlijk voor de positie van de website of webstore in zoekmachines zoals Google; websites met dit certificaat kunnen een hogere positie verkrijgen.

Wil je jouw site of online store koppelen aan een SSL-certificaat? Eindelijk overstappen op het broodnodige HTTPS-protocol? Wij kunnen je hier uitstekend bij helpen.

Op Maat Gemaakte WordPress of Magento Plugin?

Wij leveren ook plug-ins die naar jouw wensen zijn ontworpen voor zowel WordPress als Magento. Een developer die ook nog eens je webdesign kan verzorgen! Wat wil je nog meer van een internetbureau.

Heb je een plug-in die niet meer werkt zoals jij zou willen? Of zou je een plug-in willen hebben die (nog) niet bestaat? Dat is geen probleem. Wij kunnen je hierbij zeer deskundige hulp aanbieden en maken hiermee de door jou verlangde plug-in.

Een Compleet Servicepakket

Het team van online-ontwikkelaars van Klik & Steen is erg gedreven in hun vak en levert een optimaal eindresultaat. Ons inzicht zorgt ervoor dat aanpassingen naar wens gedaan worden. De ondersteuning stopt niet bij aflevering van het eindresultaat; je kunt blijvend van ons op aan!

Graag luisteren wij naar jouw verwachtingen en wensen waarna we onze service hierop afstemmen. Zo heb je gegarandeerd een unieke website of online winkel die passend is bij jouw bedrijf. Je wordt erg betrokken in het proces en alle aanpassingen worden in samenwerkingsverband gedaan. Jouw behoeften en onze huidige kennis van de online wereld worden op deze manier gecombineerd.

Zoek je naar een professioneel en functioneel internetbureau in Breda en omgeving? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om naar de vele mogelijkheden te informeren. Per mail en telefoon zijn we vijf dagen per week te bereiken (tijdens kantooruren) via: info [at] klikensteen [dot] nl of 076-2600214. Je kunt natuurlijk ook klikken op de knop hieronder.