Een gebruiksvriendelijke website is één van de belangrijkste aspecten wanneer je online de wereld wilt veroveren. Onhandige sites, waar bezoekers zich een weg moeten worstelen door de informatie om gewenste informatie te vinden en producten en diensten te gebruiken, halen je omzet omlaag. Wanneer bezoekers het onduidelijk vinden waar ze terecht kunnen, haken ze al snel af en verkoop je niets. Een goed begin met een interactie design is vaak het halve werk. Wat is een goed interactie ontwerp en hoe kan een expert je hierbij helpen?

Hoe ziet een gebruiksvriendelijk interactie design eruit?

Een ding is zeker: het design van je website moet gebruiksvriendelijk zijn. Om succesvol te zijn op het gebied van online marketing moet je webwinkel gebruiksvriendelijk en functioneel zijn. Een onhandige lay-out schrikt bezoekers af, waardoor ze niet meer terugkomen. Een logische indeling en handige knoppen maken de website overzichtelijk voor bezoekers. Dit moet gepaard gaan met een uniek en oogverblindend design. Bezoekers moeten als het ware gelokt worden om jouw webshop te onderzoeken en gebruik te maken van het aanbod.

Klik & Steen webdevelopment kan een interactie ontwerp voor je maken. Van het bedenken en ontwikkelen tot het uitvoeren en beheren van websites, webshops, mobiele apps en social media pagina’s. Bij een interactie ontwerp gaat het erom dat het design van je website oogverblindend is én dat alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk wordt neergezet. Wij regelen alle aspecten omtrent gebruikservaring van jouw systeem, zoals het design, grafische elementen en de interactie. Zo wordt het bezoeken van je website een geheel nieuwe ervaring. Laat bezoekers klanten worden!

Neem contact met ons op

Heeft jouw bedrijf advies nodig op het gebied van interactie design, wil je jouw website gebruiksvriendelijk maken of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment en breng je webwinkel naar een hoger niveau.

Ik heb interesse in een professionele website

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.