Een eigen en uniek handelskenmerk is de basis voor ieder bedrijf. Wil je opvallen in een markt, die al bomvol is met grote en kleine spelers, dan moet je zorgen voor een herkenbare look. Niet voor niets dat de meeste grote merken een opvallend logo hebben, dat je overal herkent. Om succesvol te worden en zijn, moet je eruit springen. Hoe? Met je eigen huisstijl.

Een huisstijl ontwerpen: til je bedrijf naar een hoger niveau

Een huisstijl laten ontwerpen kan ingewikkeld zijn. Je wilt immers dat jouw bedrijf opvalt tussen de menigte. Goed kleurgebruik, een opvallend logo en kenmerkende details moeten jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. Een professional kan je hierbij helpen. Klik & Steen kan jouw huisstijl ontwerpen en zorgen voor een mooi plaatje. En daar draait het immers om. Het uiterlijk van je onderneming is belangrijk. Klanten beoordelen je bedrijf immers op de buitenkant en pas later op de binnenkant. Een goed ontwerp geeft je onderneming een mooi uiterlijk, maar projecteert ook het merk, je boodschap of je bedrijf zelf als succesvol.

Hoe kan een professional je hierbij helpen?

Wil je opvallen, dan moet je op allerlei zaken letten. Zo spelen je producten en diensten een rol, evenals de doelgroep, het kleurgebruik, de typografie en de boodschap die je over wilt brengen. Klik & Steen webdevelopment kijkt hiernaar. Met behulp van een briefing worden jouw wensen in kaart gebracht, waarna we gaan brainstormen over het ontwerp. Elk ontwerp kan aangepast worden, zodat het uiteindelijk perfect aansluit bij jouw onderneming. De gekozen onderdelen worden netjes aangeleverd in verschillende formaten voor verschillende toepassingen.

Wil je meer informatie over het ontwerpen van een eigen huisstijl of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan nu contact met ons op en verover je plekje in the spotlights.

Ik heb interesse in een huisstijl

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.