Hoe kom ik bovenaan in Google?

Google Adwords (SEA)

Zoekmachine adverteren(SEA) ook wel Search Engine Advertisement wordt vaak gedaan via Google Adwords omdat 90% van de Nederlandse internetgebruiker Google gebruikt om te zoeken naar informatie. Zoekmachine advertisement wordt ook wel PPC (Pay per Click) genoemd omdat je letterlijk betaald per klik op je advertentie. Het instellen en het beheren van Google Adwords account is niet moeilijk, maar als je niet weet wat je doet kan het je heel veel geld kosten en heel weinig opleveren.

Wij hebben Google gecertificeerde mensen die precies weten wat ze doen en het beste rendement uit jouw campagne kunnen halen. Wil je weten hoe, lees dan verder. Ben je al overtuigd? Neem dan nu contact op.

Voordelen van Google Adwords

De voordelen van adverteren via het zoeknetwerk van Google is dat je boodschap alleen te zien is voor geïnteresseerde die op zoek zijn naar jouw product of service. Dit komt doordat potentiele klanten zoeken naar jouw product of service en niet andersom. Google Adwords is een schoolvoorbeeld van een pull strategie met de mogelijkheid tot een zeer gunstige return on investment (ROI).

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Google Adwords of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment via de contactpagina. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

Ik wil bovenaan in Google staan

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.