Google is een wereld op zich. Waar je als bezoeker enkel diensten en producten opzoekt om vervolgens bij een bepaalde website uit te komen, kun je als onderneming veel meer halen uit de zoekgigant. Je moet gevonden worden op Google. Hoe doe je dat? Hoe trek je de aandacht van mensen die een bepaalde zoekterm invullen in hun zoekmachine? Eén van deze manieren is met Google Adwords. Advertenties die in beeld komen wanneer je op zoek bent naar relevante items. Wat zijn de voordelen van Google Adwords uitbesteden aan een expert?

Google Adwords uitbesteden: waarom?

Adverteren op Google is een ingewikkeld proces. Wanneer je dit niet helemaal onder knie hebt, laat je waarschijnlijk kansen liggen en kost het je alleen maar geld. Klik & Steen webdevelopment kan je hierbij helpen. Ruim 90% van de Nederlandse internetgebruikers maakt gebruik van Google om te zoeken naar informatie, producten of diensten. Adverteren via Google is dan ook zeker geen overbodige luxe. Een Google Adwords account aanmaken hoeft niet moeilijk te zijn, het beheren ervan wel. Advertenties moeten aangepast worden om up-to-date te blijven.

Adverteren via Google heeft zo zijn voordelen. Ten eerste natuurlijk het bereik. Doordat zoveel mensen in Nederland gebruikmaken van deze zoekmachine, is je bereik enorm. De kans dat iemand zoekt naar een gerelateerd product is groot. Heb je goede advertenties, dan klikken mensen hier sneller op. Een ander voordeel is het Pay per Click systeem: je betaalt letterlijk per klik, waardoor je enkel betaalt voor echte bezoekers.

Optimaal adverteren met Adwords

Wil je het aantal bezoekers verhogen? Relevante advertenties ontwerpen? Laat dan een Google Adwords account opstarten, optimaliseren en beheren door Klik & Steen webdevelopment. Benieuwd naar de mogelijkheden van Google Adwords voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, zodat wij alles voor je kunnen regelen.

Hoe Kom Ik Bovenaan In Google?

Google Adwords (SEA)

Zoekmachine adverteren(SEA) ook wel Search Engine Advertisement wordt vaak gedaan via Google Adwords omdat 90% van de Nederlandse internetgebruiker Google gebruikt om te zoeken naar informatie. Zoekmachine advertisement wordt ook wel PPC (Pay per Click) genoemd omdat je letterlijk betaald per klik op je advertentie. Het instellen en het beheren van Google Adwords account is niet moeilijk, maar als je niet weet wat je doet kan het je heel veel geld kosten en heel weinig opleveren.

Wij hebben Google gecertificeerde mensen die precies weten wat ze doen en het beste rendement uit jouw campagne kunnen halen. Wil je weten hoe, lees dan verder. Ben je al overtuigd? Neem dan nu contact op.

Voordelen van Google Adwords

De voordelen van adverteren via het zoeknetwerk van Google is dat je boodschap alleen te zien is voor geïnteresseerde die op zoek zijn naar jouw product of service. Dit komt doordat potentiele klanten zoeken naar jouw product of service en niet andersom. Google Adwords is een schoolvoorbeeld van een pull strategie met de mogelijkheid tot een zeer gunstige return on investment (ROI).

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Google Adwords of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment via de contactpagina. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

Ik wil bovenaan in Google staan

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.