Online adverteren is een vak apart. Een website of webshop moet uiteraard tip top in orde zijn om zo bezoekers te trekken. Toch kan een professionele en goede webwinkel alsnog te weinig bezoekers trekken. Met behulp van online adverteren krijg je meer bezoekers, die sneller omgezet worden in klanten. Eén van de eerste platforms waar je aan denkt bij online adverteren is Google. Via advertenties kun je relevante en geïnteresseerde bezoekers naar je website trekken, wat de conversie vergroot. Hoe adverteer je op Google en wat kan een professional voor je betekenen?

De voordelen van Google advertenties

Adverteren in zoekmachine Google is erg efficiënt. Google heeft een enorm bereik in Nederland en in het buitenland. Het is veruit de meest gebruikte zoekmachine van Nederland. Adverteren op Google gebeurt met Google Adwords. Niet alleen bereik je via Google advertenties ontzettend veel mensen, maar je betaalt ook enkel wanneer er op jouw advertentie wordt geklikt, ook wel Pay per click genoemd. Het voordeel van adverteren via Google is dat de advertenties alleen getoond worden aan geïnteresseerden, die op zoek zijn naar jouw product of service.

Hoe kom ik in de top van Google?

Het instellen van een eigen Google Adwords account is niet moeilijk, maar het kan je flink wat geld kosten als je niet weet wat je doet. Klik & Steen webdevelopment heeft Google gecertificeerde mensen in dienst, die zorgen voor het beste rendement. Naast het opstarten en onderhouden van een nieuw Google Adwords account, is het ook mogelijk om je bestaande account te optimaliseren en beheren. Met een goed Google Adwords beheer kom je niet alleen sneller aan de top in Google, maar genereer je ook meer bezoekers, wat uiteindelijk leidt tot meer klanten.

Wil jij met je onderneming bovenaan Google staan en Google advertenties beheren? Neem dan contact met ons op en herover je plekje in de zoekmachine gigant!

Ik wil bovenaan in Google staan

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.