Een professionele Facebook bedrijvenpagina maken?

Facebook is niet meer uit het dagelijks leven van veel Nederlanders weg te denken. Meer dan 60% van de Nederlandse bevolking is aanwezig op Facebook en maar liefst 97% van de bedrijven (bron: #SMM6). Facebook gebruikers hebben op het kanaal niet alleen contact met vrienden, maar ook met bedrijven.
Is de interactie op jouw Facebook bedrijfspagina laag, heb je weinig fans of nog helemaal geen Facebook bedrijvenpagina? Dan ben je bij Klik & Steen webdevelopment op het juiste adres; wij zijn gespecialiseerd in Facebook marketing. Wij kunnen niet alleen jouw bedrijfspagina opmaken of ontwikkelen, we kunnen ook campagnes voor je opzetten, apps voor je maken, alles wat je maar wenst.

Wat is er met een bedrijfspagina mogelijk?

Met een Facebook bedrijvenpagina is er veel mogelijk. Met een persoonlijk profiel kun je maximaal 5000 vrienden hebben, met een Facebook bedrijfspagina is hier geen limiet. Daarnaast mag je een persoonlijk profiel ook niet gebruiken voor commerciële doeleinden. Een ander voordeel van een bedrijfspagina op Facebook is dat, wanneer je meer dan 30 fans hebt, je inzicht krijgt in Facebook Insights. Dit is een gratis meetinstrument van Facebook die alle activiteit en interacties op jouw Facebook bedrijfspagina analyseert. Tevens scoort een Facebook bedrijvenpagina in Google beter dan een persoonlijk profiel.

Op Facebook is (bijna) alles mogelijk wat je normaal ook op een website kan doen. Er kunnen op Facebook extra pagina’s worden aangemaakt voor op je Facebook bedrijvenpagina met bijvoorbeeld een informatief karakter of juist een actiepagina. Een aantal andere mogelijkheden op een Facebook bedrijvenpagina zijn:

  • Integratie met andere media zoals Youtube, Twitter en Google Maps, maar ook Mailchimp, HTML, Javascript en Google Analytics
  • Integratie van een contactformulier; zo kun je via Facebook meer klantinformatie werven
  • Applicatie met een like gate. Hierbij moeten non-fans eerst jouw Facebook bedrijfspagina liken, voordat ze de actie kunnen zien
  • Applicatie met een Like & Win actie; Like onze Facebook bedrijvenpagina en win …
  • Foto contest. Hierbij kunnen fans foto’s uploaden en op elkaar stemmen
  • Alle applicaties die wij maken voor jouw Facebook bedrijfspagina werken ook op de mobiele versie van Facebook

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of meer informatie over een Facebook bedrijfspagina? Lees dan onze blog of neem contact op via het contactformulier. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

Naast het opmaken of ontwikkelen van Facebook bedrijfspagina’s bieden wij ook social media strategieën aan.

Wil je teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.