Het ultieme social media platform is Facebook. Niet voor niets gebruiken ongeveer 1,3 miljard gebruikers wereldwijd het sociale netwerk. Je zou wel gek zijn om daar niet je voordeel mee te doen als onderneming. Naast een gewone Facebook pagina, waar je als bedrijf informatie geeft, leuke acties verzint of nieuwe foto’s plaatst, kun je ook bezoekers naar je pagina lokken met een Facebook app. Wil jij ook een Facebook app maken, maar geen idee hoe dat in zijn werk gaat? Klik & Steen webdevelopment helpt je hierbij.

Wat zijn de voordelen van een Facebook app?

Internet speelt tegenwoordig een grote rol. Er gaat geen dag voorbij dat je niet op het internet aan het surfen bent, je Facebook checkt of muziek luistert. En daar ligt de kracht van een app. Mensen zijn overal en altijd online en willen dan ook altijd websites kunnen bezoeken. Facebook is booming business. Met enkel een standaard pagina red je het niet. Een speciale Facebook app lokt extra bezoekers naar je site. Met behulp van een Facebook app kun je bijvoorbeeld acties laden. Deze app is helemaal zelf in te richten, waardoor je jouw eigen actie kunt promoten.

Een Facebook app maken: uniek en creatief aan de slag!

Een Facebook app is een applicatie getoond middels een iframe. Met behulp van zo’n app is het mogelijk om unieke en creatieve oplossingen te bedenken om zo het aantal likes te verhogen of voor meer interactie te zorgen. Met de juiste tools krijg je alles voor elkaar. Van het plaatsen van winacties tot het opslaan van e-mailadressen, foto’s en evenementen en het plaatsen van berichten op iemands tijdlijn. Klik & Steen webdevelopment kan je hierbij helpen!

Wil jij meer likes en interactie op Facebook, laat dan een Facebook app maken door Klik & Steen webdevelopment. Met je eigen webapplicatie wordt jouw pagina een succes!

Wilt u graag een Facebook app maken om uw fanbase uit te breiden op Facebook? Klik & Steen is een webdevelopment bureau, gevestigd in Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Facebook apps, het ontwikkelen van Facebook acties, social media strategieënzoekmachine adversting (SEA) en webdesign.

Wat is een Facebook app?

Een Facebook app is een externe web applicatie gekoppeld aan een Facebook pagina. Door deze web applicatie  kun je één op één interactie creëren met je doelgroep.  Je kan een Facebook app maken zodat je, je bezoekers kan informeren, vermaken, helpen en meer likes genereren. Eerst moet je als organisatie na gaan denken wat je wilt bereiken met een Facebook app. Een Facebook app maken kan je organisatie veel opleveren, mits je het goed doet.

Waar kun je Facebook Apps voor gebruiken?

Facebook apps bieden veel verschillende mogelijkheden, zoals:

 • Like & Win
 • Informatiepagina voor jouw bedrijf
 • Pin en winactie
 • Download pagina voor whitepapers
 • Couponactie-pagina
 • Stem en win app
 • Foto/videocontest

Wat zijn de voordelen van een Facebook app?

 • Genereert likes; en hierdoor heb je een groter bereik
 • Contactgegevens van je fans
 • Genereert leads naar je website
 • Nieuwsbrief inschrijvingen
 • Uitstekend middel voor brand engagement

Een Facebook app maken bij Klik & Steen

Klik & Steen webdevelopment is gespecialiseerd in het maken van Facebook apps die voldoen aan jouw eisen en wensen.  Met veel ervaring in verschillende branches, kunnen wij voor jou de perfecte Facebook app maken. Wil je meer informatie over een Facebook app maken? Lees dan onze blog over de ins en outs van Facebook apps, of neem  contact op met Klik & Steen webdevelopment via de contactformulier.

Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

Wil je teruggebeld worden?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.