Het ultieme social media platform is Facebook. Niet voor niets gebruiken ongeveer 1,3 miljard gebruikers wereldwijd het sociale netwerk. Je zou wel gek zijn om daar niet je voordeel mee te doen als onderneming. Naast een gewone Facebook pagina, waar je als bedrijf informatie geeft, leuke acties verzint of nieuwe foto’s plaatst, kun je ook bezoekers naar je pagina lokken met een Facebook app. Wil jij ook een Facebook app maken, maar geen idee hoe dat in zijn werk gaat? Klik & Steen webdevelopment helpt je hierbij.

Wat zijn de voordelen van een Facebook app?

Internet speelt tegenwoordig een grote rol. Er gaat geen dag voorbij dat je niet op het internet aan het surfen bent, je Facebook checkt of muziek luistert. En daar ligt de kracht van een app. Mensen zijn overal en altijd online en willen dan ook altijd websites kunnen bezoeken. Facebook is booming business. Met enkel een standaard pagina red je het niet. Een speciale Facebook app lokt extra bezoekers naar je site. Met behulp van een Facebook app kun je bijvoorbeeld acties laden. Deze app is helemaal zelf in te richten, waardoor je jouw eigen actie kunt promoten.

Een Facebook app maken: uniek en creatief aan de slag!

Een Facebook app is een applicatie getoond middels een iframe. Met behulp van zo’n app is het mogelijk om unieke en creatieve oplossingen te bedenken om zo het aantal likes te verhogen of voor meer interactie te zorgen. Met de juiste tools krijg je alles voor elkaar. Van het plaatsen van winacties tot het opslaan van e-mailadressen, foto’s en evenementen en het plaatsen van berichten op iemands tijdlijn. Klik & Steen webdevelopment kan je hierbij helpen!

Wil jij meer likes en interactie op Facebook, laat dan een Facebook app maken door Klik & Steen webdevelopment. Met je eigen webapplicatie wordt jouw pagina een succes!

Wil je teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.