Wil je graag je fanbase op jouw Facebookpagina uitbreiden of bestaande klanten belonen en hiervoor een Facebook actie laten ontwikkelen?
Klik & Steen is een webdevelopment bureau, gevestigd in Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Facebook Apps en acties, social media strategieën, het ontwikkelen van mobiele apps voor IOS/Android en Windows, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adversting (SEA), en webdesign.

Facebook actie opzetten

Als je als bedrijf een Facebook actie wil opzetten is het belangrijk dat deze aan een aantal voorwaarden voldoet. Een Facebook actie die vaak toegepast wordt is een Facebook winactie. Win acties zijn er niet alleen om je Facebook te promoten maar zijn ook zeer geschikt om je huidige Facebook fans te belonen voor het volgen van je pagina.

Een Facebook winactie bestaat meestal uit 3 onderdelen:

  • Non-fan pagina (Likegate). Dit is de eerste pagina van de Facebook app die je ziet als je de Facebook pagina nog niet geliked hebt. Deze pagina vertelt wat de winactie inhoud en waar je kans op maakt als je de pagina liked. Het is hier belangrijk om niet alleen te vertellen wat je kan winnen maar ook wat je aan informatie ontvangt als je de pagina geliked hebt.
  • Fan pagina (Fan only content). Dit is de pagina binnen de Facebook app die je automatisch ziet als je de Facebook pagina geliked hebt. Let op, personen die je Facebook pagina al geliked hebben komen direct op deze pagina. Zorg er voor dat ook hier duidelijk is wat de actie inhoud om je bestaande fans niet uit te sluiten
  • Invulformulier. Als je nog extra informatie van je Facebook likes wilt krijgen kan je ze vragen om een formulier in te vullen om kans te maken op de prijs. Op deze manier verzamel je niet alleen likes maar ook e-mail adressen die je kunt gebruiken voor je e-mail marketing. Let op dat je wel om toestemming vraagt om ze te mogen mailen

Wil jij ook een professionele Facebook actie die minimaal voldoet aan bovenstaande richtlijnen en die werk op zowel je desktop, tablet als mobiel? Wij zijn Facebook developers en maken voor jouw bedrijf professionele en goed werkende Facebook acties. Niet alleen bouwen wij de Facebook winacties ook adviseren wij hoe je meer uit je winactie kunt halen door het gebruiken van Facebook advertenties in de vorm van banners, gesponsorde verslagen of remarketing.

Wil je teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.