E-mail marketing wordt vaak gezien als een achterhaald concept. Niets is minder waar. Het is niet voor niets dat veel bedrijven, van klein tot groot, gebruikmaken van een nieuwsbrief. E-mail marketing is een onderdeel van de juiste marketingmix. Veel webwinkels laten echter kansen liggen op dit gebied. Om websitebezoekers te converteren tot abonnees is een digitale nieuwsbrief bij uitstek geschikt.

Waarom een digitale nieuwsbrief maken?

Het blijft altijd een uitdaging om op te vallen bij klanten. Toch is het nodig om herkenbaar te zijn voor je doelgroep om succesvol te zijn en blijven. Nieuwe bezoekers zijn fijn, maar bestaande klanten behouden is vaak een moeilijke taak. Bestaande klanten moeten geprikkeld worden om je producten of services te blijven gebruiken. Hoe doe je dat? Een digitale nieuwsbrief is dan het ideale middel om je klanten op de hoogte te houden van alle ins en outs van je onderneming. Zo blijf je on top of the mind.

Een digitale nieuwsbrief helpt je om de juiste content bij de juiste doelgroep te krijgen. Dit moet op de juiste tijd in het salesproces gebeuren. Met behulp van een e-mail nieuwsbrief kun je de aandacht van je klanten trekken op verschillende manieren: met afbeeldingen, foto’s, video’s, muziek, games of een quiz. Zo blijft iedere nieuwsbrief verrassend. Veel nieuwsbrieven bevatten persoonlijke aanbiedingen of acties om zo een speciale band op te bouwen met je klanten. En dat op ieder gewenst tijdstip: ook buiten kantooruren om kun je zo de aandacht van je klanten trekken.

Hoger rendement? Neem contact op!

Klik & Steen webdevelopment kan je helpen bij het maken van een digitale nieuwsbrief. Samen kijken we naar de beoogde marketingdoelen om zo een hoger rendement te creëren. We maken gebruik van Mailchimp en Copernica om complete e-mail nieuwsbrieven op te stellen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van e-mail marketing of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Ik heb interesse in E-mail marketing

Bel ons op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.