Magento 2 webshop

Magento 2 is hét CMS voor de succesvolle online ondernemer. De eindeloze mogelijkheden van dit sterke CMS laten jouw webshop opvallen tussen de concurrentie en zorgen voor optimale conversie. De persoonlijke werkwijze, het directe resultaat en de gecertificeerde Magento 2 developers bij Klik & Steen werken mee aan jouw online succes!

Deze klanten gingen je voor:

Logo Joe Merino

Joemerino.com
400% meer omzet

Logo online makeuo

Onlinemakeup.nl
56% hogere conversie

Logo kickaccessories

kickacc.com
150% meer bezoekers

Voordelen Magento 2

Magento 2.0 is een volledig nieuw platform dat van de grond af opnieuw is gebouwd. Dit betekent dat alles wat in deze moderne tijd belangrijk is voor een webshop, verwerkt is in dit CMS. Een nieuwe Magento 2.0 webshop heeft de hoogste graad van gebruiksvriendelijkheid tot nu toe. Zo leren we jou en je team precies hoe jullie gemakkelijk gebruik kunnen maken van het CMS met onze persoonlijke training.

Het nieuwe Magento CMS is ook erg flexibel. Hierdoor zijn alle webshops die wij ontwikkelen erg schaalbaar en maakt het dus niet uit hoe groot of klein jouw e-commerce site is, of wordt. Naast het feit dat het CMS sneller, mooier en effectiever is zijn er ook veel nieuwe toevoegingen en extensies geïntroduceerd. Met ons effectieve advies over extensies, halen we samen het maximale uit jouw webshop. Zo is het gebruik van een ouderwetse kassa in jouw fysieke winkel bijvoorbeeld overbodig geworden omdat Magento 2 alles centraliseert. Magento IS de kassa! Rekent een klant iets af in jouw fysieke winkel; dan wordt dit gelijk doorgevoerd in het CMS systeem. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Verschil tussen Magento 1 en Magento 2.0

Magento 2 is geen update van Magento 1.9. Het is een compleet nieuw CMS met een volledig vernieuwde structuur. Mocht je willen overstappen van Magento 1 naar Magento 2, dan betekent dit ook dat er een nieuwe webshop gebouwd moet worden. Er zijn vele aspecten in 2 die een stuk beter zijn dan in Magento 1. Zo is de backend meer geoptimaliseerd voor gebruikservaring, waardoor het voor jou een stuk makkelijker is om je webshop te onderhouden.

Schaalbaarheid

Vervolgens zijn de mogelijkheden voor schaalbaarheid ook aanzienlijk verbeterd. Magento 1 was al erg goed in het aanbieden van schaalbare oplossingen, maar omdat de vraag naar meer mogelijkheden bleef groeien, groeide Magento 2.0 mee. Als je vandaag een mega online warenhuis beheert, kun je het morgen al omzetten naar een simpele webshop. Bij Klik & Steen ontwikkelen wij jouw webshop met schaalbaarheid in gedachte. Zo geven wij je de mogelijkheid om altijd van grootte, scope of toepassingen te veranderen wanneer jouw onderneming daar behoefte aan heeft.

Veiligheid

Daarnaast is er qua veiligheid ook flink op vooruitgegaan. De opbouw van het CMS is een stuk strikter verlopen dan zijn voorganger. Hierdoor lopen ontwikkelaars minder risico bij het ontwikkelen van toepassingen waardoor jouw webshop zowel voor je klanten als voor jouzelf een stuk veiliger is. Het blijft immers een open source CMS, dus deze maatregelen geven Magento 2 net dat extra stukje veiligheid dat belangrijk is voor jouw bezoekers. Bij Klik & Steen gaan we echter nog een stukje verder om de veiligheid van jou en je bezoekers te waarborgen. Alle webshops bij Klik & Steen maken namelijk gebruik van onze eigen servers die volledig zijn geoptimaliseerd voor snelheid en veiligheid. Jouw wensen gecombineerd met ons passende advies zorgen ervoor dat je bezoekers zorgeloos gebruik kunnen maken van jouw diensten en dat jij met een gerust hart kan slapen. Alle data wordt beveiligd met een advies op maat.

Support

Mocht je nog een Magento 1 webshop beheren, dan ben je er vast van bewust dat het support van Magento is opgeschort. Daarom kun je voor Magento 2.0 of 1 support altijd bij ons aankloppen. Wij helpen je namelijk altijd persoonlijk en garanderen een snelle en passende oplossing. Mocht er iets mankeren aan je Magento webshop? Wij hebben het al opgelost voordat je de telefoon oppakt! Van grote problemen tot simpele vragen, Klik & Steen staat altijd voor je klaar.

Koppelingen en integraties

Alles kan geïntegreerd worden, zodat jouw bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk verlopen. Bestaat de koppeling met jouw gewenste databron of programma nog niet? Geen probleem, wij bouwen deze gewoon voor je op maat.

Logo DHL Express
Logo Magento postnl
Logo Magento mollie
Magento buckaroo
Magento dpd
Magento adyen

Quote

Wat ik enorm waardeer is het enthousiasme en de oplossingsgerichte werkwijze van Klik & Steen. Zij begrijpen dat een webshop niet enkel een verzameling is van duizenden regels code. Techniek staat altijd in dienst van het doel wat we samen voor ogen hebben.

Wat kost een Magento 2 webshop?

Het voordeel dat een Magento 2 webshop schaalbaar is, betekent ook direct dat een exacte prijs nooit in te schatten valt. De kosten van een Magento 2 webshop liggen volledig aan jouw wensen. Mocht je bepaalde extensies willen integreren, een erg grote webshop willen ontwikkelen of een custom onderdeel laten bouwen dan heeft dat allemaal effect op het uiteindelijke prijsresultaat. Gelukkig kom je bij Klik & Steen nooit voor verrassingen te staan. Onze oplossingen zijn altijd op maat en onze offertes altijd vrijblijvend. Onze transparante en persoonlijke werkwijze zorgen er altijd voor dat je met een vertrouwd gevoel de deur uit loopt. Aan Klik & Steen heb je een betrouwbare, persoonlijke en hardwerkende partner, die Magento 2 webshops ontwikkelt voor succesvol resultaat!

IMG_1670

MEER WETEN? IK HELP JE!

Neem contact op en ontvang vrijblijvend advies.
076-2600214

* Wat kan je verwachten als je op deze knop drukt:

  • Heldere communicatie
  • een webshop gebouwd voor resultaat
  • de beste user experience
  • Conversie als belangrijkste doel