Magento Training

Een nieuw webshop beginnen brengt veel met zich mee. Één van de belangrijkste onderdelen hiervan is het leren omgaan met het CMS, ofwel het beheren van je webshop. Bij Klik & Steen kunnen jij en je team langskomen om de basis van het gehele CMS onder de knie te krijgen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een pagina aanmaakt, het assortiment opbouwt, hoe je producten toevoegt of wijzigt, hoe je orders afhandelt en hoe je prijzen en promoties instelt. Als je de basis onder de knie hebt dan kijken we samen naar welke informatie voor jou nog van toepassing is. Zo kunnen we dieper duiken in alle onderwerpen waarvan we samen denken dat ze waarde toevoegen aan je onderneming.

Deze klanten gingen je voor:

Logo Joe Merino

Joemerino.com
400% meer omzet

Logo online makeuo

Onlinemakeup.nl
56% hogere conversie

Logo kickaccessories

kickacc.com
150% meer bezoekers

Extenties

Tijdens de Magento training leer je de uitgebreide mogelijkheden van de talloze functionaliteiten van Magento. Met Magento extensies kun je jouw webshop uitbreiden met onderdelen die je webshop verbeteren op plekken waar je meer uit kunt halen. Omdat er zoveel keus is zie je soms door de bomen het bos niet meer. Vandaar wordt je begeleid door onze gecertificeerde developers om de juiste extensies te kiezen. Tijdens de training leer je hoe je deze implementeert op je webshop en hoe je vervolgens de verschafte informatie uit deze extensies verzameld en efficiënt verwerkt. Zo zorgt een Magento training bij Klik & Steen ervoor dat je de volledige potentie uit je webshop haalt.

Magento strategie

Tijdens onze Magento training leer je vanzelf hoe je jouw omgang van het CMS en de informatie uit toegepaste extensies omzet naar een effectieve strategie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat elke stap die jij zet binnen het beheer van je webshop, een effectief doel heeft. Zo leren we je bijvoorbeeld hoe je rekening kunt houden met SEO, User Experience (UX), User Interface (UI) en de customer journey. Een effectieve strategie begint bij begrip en het begrip begint bij een Magento training bij Klik & Steen.

Quote

Wat ik enorm waardeer is het enthousiasme en de oplossingsgerichte werkwijze van Klik & Steen. Zij begrijpen dat een webshop niet enkel een verzameling is van duizenden regels code. Techniek staat altijd in dienst van het doel wat we samen voor ogen hebben.

IMG_1670

MEER WETEN? IK HELP JE!

Neem contact op en ontvang vrijblijvend advies.
076-2600214

* Wat kan je verwachten als je op deze knop drukt:

  • 10+ jaar ervaring met Magento
  • Van plug-in tot maatwerk oplossingen
  • Ervaring met Magento 1 en 2
  • Heldere eerstelijns support