Een website of webshop op maat

Bij Klik en Steen begint de ontwikkeling van een website of webshop altijd met een kopje koffie. We luisteren aandachtig naar je wensen en leren jouw visie van A tot Z. Vervolgens kijken we samen hoe we deze het beste kunnen overbrengen naar jouw bezoekers. Op deze manier verzekeren we je van een unieke website of webshop die compleet op maat gemaakt is, zodat jouw onderneming altijd correct wordt vertegenwoordigd.

Wat is User Experience?

Bij Klik & Steen houden we rekening met de User Experience (UX). Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat de gebruiker zijn weg kan vinden op jouw website of webshop en zo op de pagina komt waarvan hij én jij willen dat hij terecht komt. Een goede UX geeft je bezoeker een positief gevoel en transformeert een bezoeker in een klant.

Dit bereiken wij door middel van extensieve research naar jouw doelgroep, de bijbehorende behoeften van die doelgroep en de customer journey. Dit betekent dat UX meer gaat om de achterliggende structuur en de werking van je website gaat en hoe jouw gebruikers dit ervaren.

Wat is User interface?

User Interface (UI) design heeft betrekking tot de front end van je website of webshop. Wij bij Klik & Steen onderzoeken wat voor ontwerp bij jouw onderneming past en ontwikkelen dit zodanig dat het aantrekkelijk is voor je bezoekers.

UI concentreert daarom vooral op het uiterlijk van jouw website of webshop en hoe wij dit optimaliseren aan de hand van onderzoek naar jouw onderneming en je doelgroep.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?