Jouw website of webshop design op maat gemaakt

Bij Klik en Steen begint de ontwikkeling van een website of webshop design altijd met een kopje koffie. We luisteren aandachtig naar je wensen en leren jouw visie van A tot Z. Vervolgens kijken we samen hoe we deze het beste kunnen overbrengen naar jouw bezoekers met een pakkend design. Op deze manier verzekeren we je van een uniek website of webshop design dat compleet op maat gemaakt is, zodat jouw onderneming altijd correct wordt vertegenwoordigd.

Klik & Steen

Wat is User Experience?

Bij Klik & Steen houden we tijdens de ontwikkeling van jouw design, rekening met de User Experience (UX). Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat de gebruiker zijn weg kan vinden op jouw website of webshop en zo op de pagina komt waarvan hij én jij willen dat hij terecht komt. Een mooie website is natuurlijk super, maar zolang deze niet aansluit bij hetgeen waar jouw doelgroep naar op zoek is, behaal je niet het gewenste resultaat. Een goede UX geeft je bezoeker een positief gevoel en transformeert een bezoeker in een klant.

Dit bereiken wij door middel van extensieve research naar jouw doelgroep, de bijbehorende behoeften van die doelgroep en de customer journey. Dit betekent dat UX meer gaat om de achterliggende structuur en de werking van je website en hoe jouw gebruikers dit ervaren. Bij Klik & Steen combineren we het website of webshop design altijd met een goede User Experience, zodat we optimaal resultaat behalen.

Wat is User Interface?

User Interface (UI) design heeft betrekking tot de front-end van je website of webshop. Wij bij Klik & Steen onderzoeken welk ontwerp bij jouw onderneming past en ontwikkelen dit zodanig dat het aantrekkelijk is voor je bezoekers.

UI richt zich daarom vooral op het uiterlijk van jouw website of webshop en hoe wij dit optimaliseren aan de hand van onderzoek naar jouw onderneming en je doelgroep. Een goede afweging tussen UI en UX is cruciaal in het behalen van online succes. Bij Klik & Steen adviseren we jou graag over het design van je website of webshop. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Online Marketing kennis

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?