API’s & Koppelingen

Magento en WordPress bieden de mogelijkheid om koppelingen te maken met externe systemen, zoals CRM of ERP systemen, verlopen je bedrijfsprocessen efficiënt. Dit zorgt voor tijdsbesparing en betere integratie en centralisatie van je volledige bedrijfsvoering.

Responsive WordPress

Wat zijn API’s?

Een “Application Programming Interface” of ‘API’ , is een koppeling die het mogelijk maakt voor jouw website of webshop om informatie uit te wisselen met andere programma’s.

Het verschil tussen API en een op maat gemaakte koppeling is dat een API al vastgelegde documentatie met variabelen heeft, waardoor het ontwikkelen van een API over het algemeen gezien sneller verloopt.

Denk hierbij aan CRM, ERP of PIM systemen. Door je website te koppelen aan je bedrijfssoftware verlopen je interne processen soepeler

Wat voor mogelijkheden zijn er met API’s & Koppelingen?

API’s kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om jouw Webshop te koppelen aan je boekhoudprogramma zodat je boekhouding onmiddellijk wordt opgenomen of om je CRM systeem te koppelen aan je website om volledig inzicht te houden in je sales funnel.

Mocht het zijn dat je een specifieke koppeling wilt  laten maken voor jouw website of webshop; dan staan we klaar om jouw idee bij Klik & Steen te ontwikkelen tot een volledig werkende functionaliteit voor jouw online onderneming.

De mogelijkheden voor het koppelen van externe systemen zijn er in overvloed. Wil je meer weten over koppelingen en API’s, neem dan contact met ons op.

Responsive Design

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?