Testen wat beter werkt via Google Analytics?

Google A/B testen

Met A/B testen kun je de prestaties testen van twee (of meer) geheel verschillende versies van een pagina. Start met de originele testpagina, de pagina waarvan je de inhoud wilt testen, en maak vervolgens alternatieve versies van die pagina. Je kunt de inhoud van een pagina wijzigen, het uiterlijk veranderen of de indeling van de alternatieve pagina’s aanpassen, wat je maar wilt. We variëren het verkeer naar uw originele pagina en uw alternatieve versies, zodat je kunt zien waarop gebruikers het beste reageren.

A/B testen zijn uit te voeren via Google analytics en helpen je ter verbetering van je conversie.

Hoe werkt A/B testen

Met A/B testen kan je grote verbeteringen in kaart brengen en doorvoeren om een zo optimaal resultaat te behalen. Niet alleen binnen je website of webshop maar ook ter verbetering van SEA of SEO landingspagina’s.

Lijkt je dit lastig of ingewikkeld? Geen probleem Klik & Steen webdevelopment regelt het van A tot B voor je. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van A/B testen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment via de contactpagina. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

Ik heb interesse in A/B testen

Bel ons op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.