Alles-in-1 Webdesign Oplossing

Ben jij al bezig met het ontwikkelen van je eigen website of webshop? Of sta je nog aan de startstreep maar heb je wel plannen om hiermee te gaan beginnen? Dan is het zeker verstandig om in de buurt op zoek te gaan naar een professionele webdesigner.

Een website of webshop functioneert als het visitekaartje van jouw bedrijf, je moet hier dus een goede indruk mee maken. Maar het ontwikkelen van een succesvolle website is niet een klus die door iedereen geklaard kan worden. Daarom zijn wij er voor jou. Klik & Steen Webdevelopment levert namelijk webdesign op maat van Brabantse kwaliteit.

Prachtig Webdesign, Gewoon In Breda

Is je bedrijf gevestigd in Noord-Brabant en heb je een op maat gemaakte website of webshop nodig? Klik & Steen Webdevelopment biedt een ondersteuning op het gebied van het ontwerp en de ontwikkeling van jouw project.

 

Waarom webdesign in Breda?

Om tot een goed eindproduct te komen, is een goede afstemming tussen klant en designer belangrijk. Kies daarom voor een webdesigner bij jou in de buurt, zo kunnen we samen onder genot van een kopje koffie praten over je wensen. Door onze persoonlijke benadering en Brabantse nuchterheid ben je verzekerd van een mooi en uniek resultaat.

Maar ook als je niet in omgeving Breda woont, bieden wij bij Klik & Steen Webdevelopment ook hele goede mogelijkheden. We raken hier in het zuiden namelijk erg geïnspireerd door de bruisende creatieve omgeving. Breda kan gerust een hotspot genoemd worden voor digitale media, webdesign en de creatieve industrie, onder meer dankzij de vele designbureau’s en het Breda Graphic Design Museum en festival.

Profiteer Van Onze Ervaring & Expertise

Voor een succesvolle website of webshop, is het van groot belang dat de basis van topkwaliteit is. Je wilt natuurlijk een website die goed werkt, hoog terecht komt in de zoekresultaten maar óók gebruiksvriendelijk is. Je wilt kortom een hit op het web worden, en bij Klik & Steen webdevelopment vinden we dit ook meer dan logisch, je zou ook niet met minder genoegen moeten nemen.

Maar om dit voor elkaar te krijgen, is een goed onderliggend softwaresysteem dan ook van groot belang. Wij werken het liefst met WordPress en Magento, deze systemen bieden alle opties om een goede site of online winkel mee te bouwen, alsmede een degelijk en betrouwbaar content management systeem.

We hebben jarenlange ervaring met deze software en noemen ons dan ook graag zowel een Magento én WordPress specialist. Maar dit betekent niet dat we stilzitten, we blijven ons continu ontwikkelen en bijscholen. Zo voeden we onze leergierigheid, blijven we ervaring opdoen en zorgen we ervoor dat de technische kennis van ons internetbureau up-to-date blijft.

Online Marketing

Magento Webshop Laten Maken In Breda?

Magento is een veelgebruikt webshop platform dat zeer schaalbaar is en goed aangepast kan worden naar jouw wensen en behoeften. Door middel van dit platform kan er dan ook een dynamische en interactieve webshop ontwikkeld worden. Het is niet voor niets dat dit platform veel gebruikt wordt door professionals in de eCommerce markt. Magento kent een open-source licentiemodel, waardoor er wereldwijd duizenden programmeurs en specialisten dit systeem helpen verbeteren en hiervoor modules ontwikkelen.

Voor wie is een Magento webshop het meeste geschikt? Het systeem werkt uitstekend voor zowel grote als kleine bedrijven. Bij Magento bestaan er namelijk vele mogelijkheden: zo kun je hier meerdere webshops creëren en ook met meerdere talen werken. De webshop kan hierdoor echt aangepast worden aan jouw wensen en behoeften. Wil je dus graag een professionele, snelle, goed vindbare en complete webshop? Dan is Magento hét platform voor jou, en wij van Klik & Steen webdevelopment kunnen je hier goed mee helpen.

Wij bieden namelijk een Magento webshop op maat aan die aangepast is aan jouw wensen. Bij ons krijgt iedere Magento webshop namelijk een uniek design die matcht met het bedrijf. Daarnaast houden we bij het ontwikkelen van de webshop ook altijd rekening met de doelgroep, zo richten we deze optimaal in voor de juist ervaring van de bezoekers. Zo krijg je niet alleen een hele mooie maar ook een zeer functionele en gebruiksvriendelijke webshop.

We bieden het complete plaatje, zo stellen we alles in: van de gewenste betaalmethodes, verzendmethode, BTW tarief tot de e-mail templates. We leveren echt een complete webshop af zodat je daarna direct online kunt gaan. Maar ook zodra de webshop live staat, blijven we monitoren.

Of Toch Liever WordPress?

WordPress kan zowel uitstekend gebruikt worden voor het maken van informatieve websites als voor het ontwikkelen van webshops. WordPress beschikt over een groot hoeveelheid templates, met mogelijkheden voor zowel sites als online shops. We kunnen deze templates dan verder aanpassen aan jouw wensen en de huisstijl van je bedrijf.

Wil je toch liever een customized WordPress website of webshop? We kunnen ook je nieuwe WordPress website volledig custom-made bouwen. Heb je bepaalde designs die je graag wilt gebruiken? Hier helpen we je graag mee, we zullen deze dan omzetten naar een unieke website of webshop. Wanneer je een compleet design aanlevert, zorgen wij ervoor dat deze pixel perfect omgezet wordt naar een 100% werkende WordPress website of webshop. Heb je nog geen design? Dit is geen probleem, we ontwikkelen het design dan speciaal voor jou. We zullen dan samen rond de tafel zitten om een unieke website of webshop te ontwerpen die er voor zorgt dat jouw online doelstellingen behaald worden.

Maar wat heb je aan een mooie website of webshop wanneer deze niet goed werkt? Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van het webdesign zijn namelijk echt de sleutel tot succes. Bij het ontwikkelen van een website of webshop is het user interface design in grote mate bepalend voor het slagen van de site of de online shop. Deze gebruikersomgeving of gebruikersinterface verzorgt namelijk de interactie van de gebruiker met de website. Een goede site of shop hoort namelijk logisch van opzet te zijn en geen vragen op te roepen bij de bezoekers. Bij Klik & Steen garanderen we dat we een WordPress website of webshop voor je ontwikkelen die zowel mooi, gebruiksvriendelijk als zeer functioneel is.

Responsive WordPress

Een Op Maat Gemaakte Extensie Of Plugin

Zowel voor Magento als voor WordPress leveren we op maat gemaakte plug-ins. Dus maak je gebruik van een plug-in maar voldoet deze niet geheel aan je wensen? Of heb je een zeer specifieke wens waar helemaal geen plug-in voor bestaat? Geen zorgen, wij kunnen je hiermee uitstekend helpen en bouwen graag een custom-made plug-in voor jou.

Veiligheid En Hosting

We bieden speciale hosting pakketten aan voor webwinkels, hiermee ben je er van verzekerd dat je site snel en veilig blijft functioneren. Je shop of website wordt dan elke minuut met speciale software gemonitord waardoor malware automatisch gedetecteerd wordt en geen invloed kan uitoefenen.

Daarnaast zijn onze servers voorzien van extra veiligheidssystemen en maken we elke dag een back-up van je gehele site. Zo ben je altijd en overal verzekerd van een beveiligde website of webshop. Met onze veilig ingerichte servers zorgen wij voor 99,99% up-time en monitoren we je website of webshop dagelijks.

Ook draagt onze snelle Magento hosting bij aan de functionering van je website of -shop, zo zijn onze servers extra uitgerust met verschillende technieken die de snelheid bevorderen.

SSL-Certificaat Nodig?

Een SSL certificaat beveiligt je website of webshop tegen ongewenste indringers en beschermt alle gegevens van je klanten. Het zorgt er namelijk voor dat data gecodeerd verzonden wordt via het internet, deze “encrypted” data kan alleen gedecodeerd worden door de server waar het naartoe gezonden wordt.

Zo worden creditcard details, account namen, wachtwoorden en andere gevoelige data extra beveiligd. Verder helpt het ook bij de positie in Google, webshops of -sites met een SSL certificaat hebben namelijk meer kans op een hogere ranking. Wil je graag een SSL certificaat voor jouw online winkel of site? Wij helpen je hier graag mee.

Een Compleet Servicepakket

Ons team aan webdesigners is zeer gedreven en levert gegarandeerd een optimaal eindproduct. Aanpassingen worden naar wens gedaan op voortschrijdend inzicht. Onze service stopt namelijk niet bij het afleveren van het eindproduct, je kunt op ons blijven rekenen!

We luisteren graag naar jouw wensen en passen daar onze service op aan. Je bent zo verzekerd van een unieke webshop die past bij jouw bedrijf. We betrekken je in het proces en realiseren het webdesign in samenwerking met jou, we combineren namelijk jouw behoeftes met onze kennis van de online markt en de laatste ontwikkelingen.

Ben je dus op zoek naar professionele webdesign in Breda? Neem dan zeker contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We zijn vijf dagen per week te bereiken per mail en telefonisch op: info [at] klikensteen [dot] nl of 076-2600214.